Tjejerna har skills

Nu har vi gjort sista dagen i Vientiane på en vecka, tillbaka nästa lördag. Dagen idag började med besök på Hope Center, ett hem för gatubarn i Vientiane. Efter presentationen var det dags för utmaning i fotboll. Vi klarade oss väldigt bra, många svettiga matcher på en cementplan där tjejerna visade upp sina "skills". Nästa grupp som åker till Laos måste ta med forbollar till hemmet och om vi kan ta med en uppsättning matchkläder till barnen. Vi får inte lägga upp några bilder från hemmet på nätet pga sekretess. Vi visar bilder senare!
Eftermiddagen tillbringade vi på en flodbåt med god mat och behövlig vila. Kvällen avslutades med att vi Skypade med Brunn. Många goa skratt och tips inför nästa resa. Vi hann också med nightmarket och en god middag på fransk restaurang.
Det kan hända att vi inte kan uppdatera bloggen på några dagar eftersom det är svårt att få teckning i norra Laos. Vi kommer ändå att fortsätta blogga (skriva) varje dag och kommer att lägga ut det när vi kommer tillbaka till Vientiane nästa lördag. Nu börjar det stora äventyret!
 
 
1 Öjersjö:

skriven

Vi saknar er :'(

2 Andreas:

skriven

Härligt att ni har det bra! Don Coi är verkligen en skola man blir imponerad av. Spännande med Hope Center och flodbåten, det var ni värda. Ska bli kul att höra om era upplevelser i Boun Tai, ganska stor skillnad mot Vientiane. Vi hörs!

3 Karolina:

skriven

Det ser ut som om ni har det jätte kul vill vara med er och uppleva det ni gör det låter super kul

4 Maria A:

skriven

Om ni visste vad vi längtar!! Ska bli så kul att träffa er igen , kram

Kommentera här: